• Nederlands
  • English

Woonoplossing

Een zorgwoning kan voor veel mensen een ideale oplossing zijn, zoals voor jongeren met een bepaalde beperking, voor zorgbehoevende ouderen en voor chronisch zieken. Hierbij biedt een zorgwoning veel voordelen en staat in een vertrouwde omgeving, dicht bij de familie en met de gewenste privacy. 

De zorgwoning die Alforte Health Care levert, kan -als tijdelijke of semi-permanente woonruimte- gekoppeld worden aan uw woonhuis of vrijstaand in de tuin geplaatst worden, met voor u voordelen zoals :

  • eenvoudige procedures van ontwerp tot realisatie
  • door de wijze van opbouw is er een korte bouwtijd
  • de woning is aante passen aan een eventuele wijzigende zorgvraag  
  • de woning is demontabel indien deze niet meer nodig is
  • en heel belangrijk ... veel lagere bouwkosten !

De zorgwoning die wij aanbieden is ontwikkeld op basis van een flexibel bouwsysteem. Hierdoor kan een -tijdelijke- huisvesting wat betreft maatvoering, voorzieningen en uitstraling precies worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. 

.

 Door het innovatieve wandsysteem kunnen ook in een later stadium eenvoudig aanvullende voorzieningen worden aangebracht. Hierdoor wordt de woning met recht een "levensloop" thuis !

Wanneer u kiest voor een zorgwoning van Alforte Health Care, dan nemen wij voor u het gehele traject uit handen. Van inventarisatie van de woonwensen tot en met de realisatie van de zorgwoning, inclusief grondwerk, aanpassingen aan de bestaande woning, levering van benodigde hulpmiddelen en inrichting.

Indien gewenst kunnen aanvullende producten en diensten worden aangeboden, zoals Infrarood- en electrische vloerverwarming, lichtstraten, airconditioning en zonnepanelen.

Wilt u meer informatie over de zorgwoning, neem dan contact op met Alforte Health Care via 040-2845876 of stuur een email naar info@alforte.org