• Nederlands
  • English

Tuinhuisjes

De tuinhuisjes zijn opgebouwd uit geisoleerde bouwelementen voor vloer, wand en dak waarmee ze geschikt zijn voor vorstvrije opslag van dure tuinplanten tijdens het winterseizoen tot behaaglijke kantoorruimteDe tuinhuisjes zijn in verschillende ontwerpen direct beschikbaar, waarbij deze als compleet bouwpakket met werkomschrijvingen worden aangeleverd. Daarbij zijn diverse opties mogelijk, zoals de levering van afwerkingsproducten, dakgoten en accessoires. Naast de basis ontwerpen, kan er op aanvraag ook op maat geleverd worden.

.

Om in haar eigen electriciteit ten behoeve van binnen- en buitenverlichting te kunnen voorzien heeft Alforte zonne-energie systemen met verschillende capaciteiten ontwikkeld. De dunne panelen worden hierbij op de dakelementen van de tuinhuisjes geplaatst. Dit biedt met name een gemakkelijke oplossing voor de vrijstaande tuinhuisje om de graafwerkzaamheden voor kabels in de aangelegde tuin overbodig te maken.

Indien gewenst kan het huisje ook turnkey worden opgeleverd, waarbij de volledige opbouw, afwerking en installatie door Alforte zal worden gedaan.