• Nederlands
  • English

Gezondheid

De veranderende samenleving heeft voor ieders gezondheid ingrijpende effecten. Door de toenemende vervuiling, giftige stoffen, straling, maar ook door verkeerde leefgewoontes en stress ( psychische belasting ), wordt ons lichaam steeds zwaarder belast, met alle gevolgen vandien voor onze gezondheid.

... hoeveel mensen kunnen zich nog echt gezond noemen?

Ons huidige voedselaanbod is ernstig verarmd ten opzichte van 30 jaar geleden. In de regel bezit het nog slechts 20-30% van de voedingswaarde, vitamines en mineralen die ons lichaam nodig heeft. Door opbouwende tekorten aan de juiste voedingsstoffen raakt ons lichaam steeds meer verzwakt en verslechtert het afweersysteem.

Dit geeft kans op allerlei klachten of ziekten. Echter, ook in een veel later stadium kunnen ernstige ziekten zich pas gaan openbaren. Deze sluimerende processen ondermijnen het lichaam. Als de ziekte zich dan manifesteert, is het vaak al te laat.

… nooit iets hebben en dan plotseling ernstig ziek worden.

Veel voorkomende klachten en ziektes proberen wij de herstellen met behulp van medicijnen. Die op hun beurt ook weer belastend voor het lichaam zijn.

Zelf kunnen we ook iets doen om de kwaliteit van onze leeftijd te verbeteren door te trachten de tekorten aan voedingsstoffen aan te vullen door het nemen van  voedingssupplementen en/of vitamines.

... voorkomen is altijd beter dan genezen ! 

Maar er is ook een natuurlijke ondersteuning mogelijk op basis van de Ganoderma Lucidum. Deze paddenstoel heeft als bijzondere eigenschappen :

  • de versterking het afweersysteem van het lichaam
  • het genezen en voorkomen van klachten en ziekten

En het zorgt voor een grondige ontgifting van het lichaam.